Oavsett vilket lån man tar, vill man förstås komma så billigt undan som möjligt, men framför allt blir detta viktigt när man lånar lite större belopp, som exempelvis 70000 kronor, då varje krona man tar i lån förstås påverkar räntan man betalar för lånet. Men hur hittar man egentligen det allra billigaste lånet när man exempelvis ska låna 70000 kronor? Här kommer några tips:

Vänd dig till seriösa låneföretag
De största och därmed bäst ansedda lånegivarna är nämligen ofta betydligt mer prisvärda i sin prissättning än uppstickarföretag. Vill man göra det lätt för sig, bör man därför alltid börja med att kolla deras priser. Det är nämligen ganska troligt att de kan erbjuda dig de bästa priserna.

Banker som erbjuder lån på 70000 kronor

Använd sökmotorer för att hitta lånejämförelsetjänster
Dessa tjänster är nämligen fenomenala när det gäller att redogöra vilket lån som är det allra billigaste. De letar nämligen upp ett stort antal olika lån, som de sedan listar i prisordning. Det är därför superlätt att se vilket lån som egentligen är det allra billigaste i dem. Givetvis är det dessutom gratis för dig som låntagare att använda dessa tjänster, men tänk på att samma lån inte finns med i alla jämförelsetjänster. Detta betyder att det kan vara en bra ide att titta på flera olika tjänster av det här slaget, för att säkert få med alla de billigaste lånealternativen, istället för bara några stycken.

Låna 70000

Ansök om lån hos en lånegivare som tillämpar individuella räntor
Detta är dock något du endast ska göra om du har en bra och ordnad ekonomi. Då kan nämligen din starka ekonomi leda till att du blir erbjuden en bättre ränta på lånet än andra låntagare. Den med svag ekonomi bör dock inte göra detta, då detta istället kan leda till att man blir erbjuden en högre ränta än andra.

Titta alltid på den effektiva årsräntan för lånet
Detta är nämligen det bästa sättet att jämföra olika låns priser med varandra, att titta på varje låns effektiva årsränta. Detta blir alltid rätt, vilket det inte alltid blir om man tittar på lånegivarnas egna uppgifter, eller sk. ”skylträntor”. Se även låna 75000 kronor.